Olej z pestek winogron GSO do zastosowań kosmetycznych

Olej z pestek winogron GSO do konwersji sterydów i kosmetyków używa CAS 8024-22-4 (Oap-020) Ekstrakt roślinny Rozpuszczalniki organiczne Olej z pestek winogron Kontakt Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Szybkie szczegóły: Typ dostawy: OEM / ODM Certyfikacja: MSDS, HACCP, SOA, ISO9000, ISO22000 Typ: Pure Essential ...
Czatuj teraz

Szczegóły produktu

Olej z pestek winogron GSO do konwersji sterydów i kosmetyków używa CAS 8024-22-4 (Oap-020) Ekstrakt roślinny Organiczne rozpuszczalniki

1816_n.jpg Olej z pestek winogron Kontakt Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Szybkie Szczegóły:

Typ dostawy: OEM / ODM

Certyfikacja: MSDS, HACCP, SOA, ISO9000, ISO22000

Typ: Pure Essential Oil

Surowiec: nasiona

Składnik: czarna porzeczka

Miejsce pochodzenia: ShenZhen, Chiny (kontynent)

Numer modelu: SH-BCSO-003

Nazwa produktu: olej z pestek winogron z jadalnej czarnej porzeczki, do roślinnego oleju jadalnego

Funkcja: pielęgnacja twarzy, skóry, zdrowie, pielęgnacja włosów, kosmetyki, jadalne, olej kuchenny

Sposób użycia: Twarz, skóra, zdrowie, pielęgnacja włosów, Kosmetyki, jadalne, olej roślinny

Zastosowanie: Pielęgnacja urody i osobista >> Pielęgnacja skóry, kosmetyki

Czystość: 100% czystej natury

Ocena: najwyższa ocena

Próbka: swobodnie dostarczona

Nazwa: olej z pestek winogron

Kolor: jasnożółty

Zapach: charakterystyczny smak

Podanie:

Ten olej bazowy jest bardzo dobry, prawie bezbarwny i przezroczysty, łatwo wchłaniany przez skórę. Ma delikatną właściwość konwergencji, która może pomóc dokręcić i dbać o skórę. Może pomóc w leczeniu trądziku i innych chorób skóry. Jest bogaty w kwas linolowy, niezbędny kwas tłuszczowy, który jest bardzo ważny dla skóry i błon komórkowych. Olej z pestek winogron ma działanie regeneracyjne i rekonstrukcyjne oraz silnie nawilża skórę.

Główne funkcje:


Jest jednym z najsilniejszych przeciwutleniaczy, które zwalcza wolne rodniki, będąc 20 razy silniejszym niż witamina C i 50 razy silniejszym niż witamina E.
Ochrona serca i naczyń krwionośnych.
Poprawa retinopatii powodowanej przez cukrzyków, miażdżycę, stany zapalne i starzenie.
Poprawianie wyników sportowych, pamięci i zdrowego stylu życia.
Zapobieganie i cofanie się choroby Alzheimera.
Poprawa funkcji seksualnych, PMS i zaburzeń miesiączkowania.
Pomoc w leczeniu ADD / ADHD.
Przeciwzmarszczkowy i przeciwzmarszczkowy.
Działanie przeciwnowotworowe, przeciwzapalne i przeciwalergiczne



Główne aplikacje:


Ekstrakt z pestek winogron można wytwarzać w postaci kapsułek, kołaczyków i granulek jako zdrowej żywności.
Wysokiej jakości ekstrakt z pestek winogron, który ma dobrą rozpuszczalność w wodzie i etanolu, a także przejrzystość roztworu i kolor blasku, został szeroko dodany do napoju i wina, kosmetyki jako zawartość funkcjonalna.
Do funkcji silnego antyutleniacza, ekstrakt z pestek winogron jest szeroko dodawany do wszystkich rodzajów żywności, takich jak ciasto, ser jako pielęgnacja, naturalny środek antyseptyczny w Europie i USA, i zwiększył bezpieczeństwo żywności.

 

COA:

 

Przedmiotów specyfikacja
Nazwa produktu olej z nasion czarnej porzeczki
Postacie żółta ciecz
Gęstość względna (20/20 ℃) 0,915-0,935
Współczynnik załamania światła (20 ℃) 1,432-1,510
Wartość kwasowa mgKOH / g ≤1,0 mgKOH / g
Nadtlenek Wartość meq / kg ≤1,0 mgKOH / g
Wolne kwasy tłuszczowe ≤0,1%
Zadowolony kwas gamma-linolenowy: 15,2%, kwas linolowy: 35%, dwadzieścia kwas węglowy: 1,15%, dwadzieścia węgiel dwa rozcieńczony kwas: 2,2%, itd.
Wniosek Wykwalifikowany

 

Przedmiotów Specyfikacja
Nazwa produktu olej z pestek winogron
Gęstość względna

0,918-0,938

Współczynnik załamania światła

1,470-1.4750

Kwasowa wartość

≤0,5

Wartość zmydlenia

185-205

Zawartość nadtlenka

≤ 10

Wartość Lodina

> 130

Zawartość kwasu linolowego

68% -87%

Wniosek Przechodzić

Olej z pestek winogron
Olej z pestek winogron jest bogaty w nienasycone kwasy tłuszczowe, głównie kwas oleinowy i kwas linolowy, których zawartość kwasu linolowego wynosi aż 72% ~ 76%. Kwas linolowy jest niezbędny dla tkanki tłuszczowej człowieka, łatwo wchłaniany przez organizm człowieka, długotrwałe spożywanie oleju z pestek winogron może obniżyć poziom cholesterolu w surowicy człowieka, skutecznie regulując funkcję nerwów roślinnych człowieka. Olej z pestek winogron jest bogaty w witaminę E, z silnym przeciwutleniaczem, może skutecznie wydłużyć okres przydatności do spożycia półki, nie jest łatwo spowodować światło, promieniowanie cieplne i kontakt z powietrzem wynikający z oksydatywnego zjawiska jełczenia.
Ze względu na jego względnie stabilną wydajność, oprócz oleju spożywczego bezpośrednio na stole do jedzenia i wykorzystania do wszelkiego rodzaju żywności, oleju z pestek winogron lub zrobić starszy kosmetyki i leki, jeden z ważnych surowców. Olej z pestek winogron zawiera także wiele niezbędnych potasu, sodu, wapnia i innych minerałów oraz wiele rozpuszczalnych w tłuszczach i rozpuszczalnych w wodzie witamin, odpowiednich do produkcji osób starszych i niemowląt odżywiających się pokarmem, zdrową żywnością i specjalnym wyżywieniem dla personelu wysokościowego.


Zawartość pokarmowa oleju z pestek winogron
Olej z pestek winogron jest głównym składnikiem kwasu linolowego i oryginalnej antocyjanów, a zawartość kwasu linolowego w ponad 70%. Kwas linolowy jest niezbędny dla organizmu człowieka, a organizm nie może być syntetyzowany przez kwasy tłuszczowe. Jednocześnie olej z pestek winogron może zapobiegać i leczyć choroby sercowo-naczyniowe, obniżać poziom cholesterolu i ciśnienia krwi w surowicy człowieka, jego wartość odżywczą i rolę medyczną, zarówno krajową, jak i międzynarodową społeczność medyczną, oraz pełne uznanie ekspertów od żywienia i wysoce uznanych.
Oprócz kwasu linolowego i oryginalnych antocyjanów, olej z pestek winogron jest bogaty w różnorodne witaminy (B3, B5, B1, VF, VC), chlorofil, śladowe pierwiastki mineralne (potas, fosfor, wapń, magnez itp.) niezbędne kwasy tłuszczowe, fruktozę, glukozę i polifenole winogronowe itp.

hk@chembj.com contact.jpg

 

Jeśli masz jakieś pytania, skontaktuj się ze mną bez wahania

Mitchell Lu

E-mail

hk@chembj.com

Whatspp

+8618124076819

Steroidy, peptydy, wzmacniacze seksualne, surowce farmaceutyczne, SARMS, Fat Loss, itp.

Hot Tags: olej z pestek winogron gso do zastosowań kosmetycznych, Chiny, dostawców, zniżki, kupować, luzem, cennik, wysokiej jakości, w magazynie

Zapytanie

You Might Also Like